Reviews

“Goedemorgen Annette, Ik vind de lessen heerlijk, merk dat mijn torso al veel lekkerder aanvoelt en ook, dat is zeer bijzonder, heb ik opeens een veel betere stoelgang !! Doe dit nog maar zo kort, denk 10 keer. Dank en fijne zondag.”

“Goedemorgen Annette, yoga doet so far wonderen met mijn body, ook al ben ik behoorlijk stijf, mijn ingewanden krijgen een giga boost !! Dank je, echt super fijn !!”

“Dank voor de fijne les en de positieve energie!”
“Heerlijke les! Voorover buigen=overgave en dat had ik even nodig. Dank weer.”

“Dank Annette. En zo is het: wat is het fijn om verbonden te zijn met gelijkgestemden, eventjes, aan het begin van de dag en van de maand!”

“Ik was er vanochtend om 9:00 uur bij en besef hoe fijn mijn dag zo begint.”

“Zo fijn om de dag met yoga te beginnen! Dank Annette! Schouderstand was heel goed om weer eens te doen. En vooroverbuigoefeningen zijn altijd heerlijk. Ik kan er de hele dag weer tegen.”

“Ben al 10 kg afgevallen en soepeler geworden! Zit steeds beter in m’n vel!” 

“Dank voor de fijne les en de positieve energie!”
“Heerlijke les! Voorover buigen=overgave en dat had ik even nodig. Dank weer.”

“Het was heel fijn om mee te doen. Ik voelde me na afloop veel beter dan daarvoor. Energieker, maar ook vrolijker. Dank!”

“Heel fijn om op deze manier verbonden te blijven, heel veel dank lieve Annette. Wat ben je een goede docent: de opbouw van de les was perfect, en op het laatst de ademhalingsoefening: het was helemaal af. ”

“Zo fijn om de dag met yoga te beginnen! Dank Annette! Schouderstand was heel goed om weer eens te doen. En vooroverbuigoefeningen zijn altijd heerlijk. Ik kan er de hele dag weer tegen.”

Wat ben ik toch blij dat jij er iedere ochtend bent! Je zegt altijd van die fijne dingen, ja.
Dat wou ik even zeggen.

Wauw, wat een goed opgebouwde en afwisselende les! En dat in een half uur. In alle rust neem je ons mee! Heerlijk begin van dag!

Stuur review

Wil je ook een review schrijven?

Dat zou echt gewaardeerd worden, stuur via de mail een review

Deze zal dan op de website geplaatst worden!

Stuur review