Yoga

Het woord yoga betekent ‘verbinding’. Verbinding tussen lichaam en geest door de ademhaling. Door met gerichte aandacht de verschillende yogahoudingen uit te voeren train je je lichaam èn je geest. Als je met je aandacht bij een houding bent, ben je in het hier en nu en kun je ervaren wat er op dat moment is. Yoga gaat ook over bewustwording. Bewust zijn in het moment. Dat bewustzijn kan leiden tot inzichten die je verder kunnen brengen in het leven. Je ervaart meer ruimte en balans. En natuurlijk heeft het doen van yoga enorme fysieke voordelen: je lichaam wordt sterker, flexibeler, je krijgt een betere lichaamshouding, en yoga zorgt voor ontspanning van het lichaam.

“Het resultaat van een yogales is dat je je helder, energiek en tegelijkertijd diep ontspannen voelt.”

vooroverbuiging-yoga
boat-pose-yoga

Voor Wie

“Een yogasessie hoeft niet lang te zijn; als je bijvoorbeeld iedere ochtend 15 of 30 minuten de verbinding (yoga betekent ‘verbinding’) maakt, wordt het een gewoonte, een manier van leven. Iets wat een enorm positieve invloed heeft op je bestaan. En op je omgeving.

Yoga is voor iedereen: jong en oud, beginnend en gevorderd, voor vrouwen en mannen. In mijn lessen geef ik vooral aandacht aan de basishoudingen, op zo’n manier dat iedereen mee kan doen. Ik geef mijn lessen in het Nederlands en Engels met heldere uitleg van de oefeningen.

Wil je rustiger aan doen of heb je beperkingen waardoor het uitvoeren van een yogaoefening op een mat lastig wordt, dan is stoelyoga een goed alternatief.

.

“Yoga is een boeiende weg en ik vind het heerlijk die weg te bewandelen en dat samen te doen met anderen.”

Ga naar Contact

Wil je meer informatie over yoga met Annette Visser?

Gewoon vragen hoor!

Mijn online lessen zijn te volgen op allerlei apparaten: laptop, mobiel of tablet.

Ga naar Contact